Tietosuojaseloste

Anna-Mari West Photographyn (Anna-Mari West Oy) asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä
Nimi:   Anna-Mari West Oy

Y-tunnus:   2571903-8
Osoite:   Eteläinen Heikelintie 12 C 6, 02700 Kauniainen
Puhelin:   040 7338 488
Sähköposti:   annamari@annamariwest.com

Rekisteriasioita hoitaa
Yhteyshenkilö:  Anna-Mari West

Puhelin:   040 7338 488
Sähköposti:   annamari@annamariwest.com

Rekisterien nimet
Anna-Mari West Oy:n asiakasrekisteri ja tilaustiedot sekä Anna-Mari West Oy:n uutiskirjeen tilaajien asiakasrekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus
Kerättäviä henkilötietoja käytetään asiakkaan tunnistautumiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan, asiakkaiden tilausten toimittamiseen, sekä asiakassuhteen ylläpitoon ja kehittämiseen. Lisäksi henkilötietoja käsitellään asiakkaille suunnatussa viestinnässä, kuten tiedotuksessa ja markkinoinnissa. Asiakkaalla on oikeus kieltää hänelle kohdistettu suoramarkkinointi.

Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste
Henkilö on rekisteröitynyt Anna-Mari West Oy:n asiakkaaksi, tehnyt tilauksen Anna-Mari West Oy:n verkkokaupasta, tai tilannut Anna-Mari West Oy:n uutiskirjeen.

Rekisterin tietosisältö
Asiakasrekisteriin kerätään asiakkaan etu- ja sukunimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostotapahtuma- ja asiointitiedot, mahdollinen käyttäjätunnus ja salasana sekä vaihtoehtoiset toimitusosoitteet.

Uutiskirjeen tilaajien asiakasrekisteriin kerätään minimissään sähköpostiosoite, mahdollisesti myös etu- ja sukunimi, sekä uutiskirjeen tilaamiseen liittyviä tietoja. Asiakkaiden pankkiyhteys- tai luottokorttitietoja ei kerätä eikä tallenneta rekisteriin.

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaaseen liittyviä tietoja kerätään asiakkaalta itseltään ostotapahtuman tai muun asioinnin yhteydessä Anna-Mari West Oy:n tietojärjestelmissä. Henkilötietoja kerätään ja päivitetään myös sovellettavan lainsäädännön rajoissa yleisesti saatavilla olevista lähteistä, jotka liittyvät rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn henkilön välisen asiakassuhteen toteuttamiseen, ja joiden avulla rekisterinpitäjä toteuttaa asiakassuhteiden ylläpitämiseen liittyviä velvollisuuksiaan.

Henkilötietojen säilytysaika
Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen tilausten säilyttämistä vaativan lain puitteissa.

Henkilötietojen tarkistusoikeus ja korjaaminen
Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa hänestä rekisteriin merkityt tiedot. Pyyntö on toimitettava kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää käsittelemästä häntä koskevia tietoja markkinoinnissa.

Henkilötietojen luovutus
Asiakasrekisterien tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Tietokantoihin ja järjestelmiin on pääsy vain erikseen myönnettävillä henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse.  Maksutiedot (henkilötunnus, verkkopankki, luottokortti) käsitellään ulkopuolisessa suojatussa ja salatussa järjestelmässä, ja maksajan henkilötunnusta tai maksu- ja luottokortin numeroita yms. tunnistetietoja ei tallenneta verkkokauppaan.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeissä saat saat mm. tarjouksia, tietoja uutuuksista, tarinoita kuvien ja kameran takaa, arvontoja ja mahdollisuuksia vaikuttaa tuleviin tuotteisiin kyselyiden kautta.
Eikä tiedossa ole hillitöntä spämmiä – saat noin 1-2 sähköpostia kuukaudessa.

Käytämme evästeistä parantaaksemme sivuston käyttökokemusta. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.